Vi är Evolve

Hela vårt samhälle, våra liv, bygger på möten mellan människor. Mer eller mindre betydelsefulla. Vissa passerar ur medvetandet snabbt som vinden, andra stannar i minnet för alltid. Vi på Evolve skapar möten som varar längre – både före och efter. Vi sköter logistiken och hjälper dig att fylla mötet med innehåll. Med ett helhetstänk och känsla för detaljer skräddarsyr vi ditt evenemang till en spännande upplevelse som verkligen ger resultat.


Vi är nära

Som relativt liten byrå kostar vi på oss att alltid vara nära våra kunder, för att du som kund ska känna dig trygg, och för att vi ska veta vad ni vill och hur ni vill utvecklas. För att förstå vad just du behöver går vi alltid in i ett samarbete genom att lära oss ditt företag på djupet. Er historia och er framtid. Tillsammans kan vi sedan skapa events och konferenser i nya miljöer och sammanhang – som ni inte tänkt på själva, men ändå känner er helt hemma i.


Vi är gränslösa

Dubais öken? San Fransiscos soldränkta kajer? Vi snurrar på jordgloben och du sätter ner fingret. Vi puttar bort konferensrummets fyra väggar, såväl de fysiska som de ramar som finns för vad ett möte kan vara. Vi lyfter bort taket och siktar högre. Sedan skakar vi om golvet, mest för sakens skull.